Leefruimtes behouden. Leefruimtes ontwerpen. Leefruimtes ontwikkelen. 

Onze ecologische, economische en sociale verantwoordelijkheid.

Onze keuken- en woonconcepten staan centraal in het leven van velen en daar zijn we trots op. Net als op het feit dat we gedurende
meerdere generaties het vertrouwen van klanten kregen in meer dan 70 landen. Maar we zouden SieMatic niet zijn, als we
op de lauweren van onze goede reputatie of eerdere successen zouden rusten. We kiezen altijd voor de beste optie en passen ons
voortdurend aan de veranderende eisen aan.

• Juist omdat we duurzame en tijdloze keukens bouwen, hebben we een passie voor het welzijn van toekomstige generaties.
• Juist omdat wij met zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke materialen werken, vinden wij de bescherming van het milieu en een zorgvuldige omgang met waardevolle hulpbronnen van groot belang. 
• Juist omdat wij veel waarde hechten aan een optimale verwerking en de beste service, zorgen wij in het bijzonder voor onze medewerkers.

We ontwikkelen en produceren in Duitsland, maar brengen onze producten wereldwijd op de markt met exclusieve partners. We werken zowel regionaal en internationaal. Daarom is het "Klimapakt für die Möbelindustrie" (klimaatpact voor de meubelindustrie) van de Deutsche Gütegemeinschaft Möbel net zo belangrijk voor onze activiteiten als bijvoorbeeld de "Sustainable Development Goals" van de Verenigde Naties of het internationale certificeringssysteem FSC®.

Het is een genoegen om u mee te nemen en samen met u een kijkje te nemen achter de schermen bij SieMatic. Lees ons rapport over duurzaamheid en verantwoordelijkheid, dat u in het middelpunt plaatst van ons leven.

Michael Kersting & Axel Maek
Directie SieMatic Möbelwerke GmbH & Co. KG

Uitstekend ontwerp, perfecte functionaliteit en hoge kwaliteit zijn allemaal belangrijke mijlpalen voor duurzaamheid. Maar we kunnen onze verantwoordelijkheid als ondernemer alleen waarmaken als esthetiek en ethiek hand in hand gaan.

Als fabrikant van keukens in het luxe segment hebben wij een bijzondere verantwoordelijkheid voor het milieu, de economie en de maatschappij. Een leefbare toekomst is immers de grootste luxe.

Dit is een rapport over onze bedrijfsfilosofie en ons begrip van ecologische, economische en sociale verantwoordelijkheid.

Lees erover in de thema's

Ecologie

Economie

Maatschappij