Wat je smaak ook is

De beste bron van inspiratie blijft kijken naar het keukendesign van andere mensen met smaak en stijl. Beleef hun persoonlijke smaak, en neem een bekijk onze SieMatic Stories.

Bellgave

De Bellgave is een luxe privéwoning in Los Angeles, ontworpen door het internationaal gerenommeerde architectenbureau SAOTA, projectontwikkelaar Clive Robertson en ontwerper Gary Osborne.

Japan

In Komazawa, net buiten de bruisende stad Tokio, is een opmerkelijk luxe huis gecreëerd: de Mare Wood Residence.

Wenen

De klassieke Weense flat in een oud gebouw heeft veel charme, maar ook zijn valkuilen. Een complexe, niet geheel eenvoudige kamerindeling bijvoorbeeld. Zoals in de smalle ruimte die was bedacht voor Emily's favoriete keuken.

Hamburg

Na een intensieve fase van planning en renovatie vormt vandaag een hoogwaardige, tijdloze en elegante SieMatic keuken naadloos onderdeel van het eetgedeelte, wat het levendige middelpunt van het huis is.

Dublin

Zie de kracht van contrasten in het historische herenhuis in Dublin van een Ierse kleding designer, keynote-speaker en sociaal entrepreneur. Een mooi samenspel van oude en nieuwe elementen, levendige kleuren en natuurlijke materialen.

Greenhill House

Voel de harmonie van het dynamische gezin familie van zeven in Greenhill. Het buitengevoel naar binnen halen en duurzame materialen, die de ‘groene’ draad van het design laten zien.

Tours

Beleef de ‘flow of family life’ in de villa van de familie uit Tours, met drie kinderen. Heldere lijnen in combinatie met warme, bijna speelse elementen en een podium gemaakt met Oosters georiënteerde tegels bepalen de sfeer.

Madrid

Ervaar de vloeiende overgangen van het pure, heldere design van dit appartement in Madrid, met kubusvormige inrichting, van deze excentrieke eigenaar, en de nogal conservatieve omgeving van het gebouw.