De beste bron van inspiratie is het kijken naar keukens van andere mensen met smaak en stijl. Beleef hun persoonlijkheid, inbeeldingsvermogen en creativiteit, gecombineerd met het eigentijdse, kwalitatieve ontwerp van een SieMatic keuken. Home stories biedt de mogelijkheid te kijken naar bijzondere keukenontwerpen en verfrissende woonconcepten. Laat je inspireren. Blijf op de hoogte.

Inspirerende feestdagen en een
creatief nieuw jaar!

Voor velen van ons zijn de dagen aan het einde van het jaar een welkome gelegenheid om na te denken over het afgelopen jaar. We kijken uit naar een creatief nieuw jaar en wensen u inspirerende en ontspannende dagen met uw familie en vrienden. 

Als u de komende dagen creatief in uw keuken wilt zijn, laat u dan inspireren door ons speciale recept voor gebakken appels. 

Puristisch wit. Edel grijs.

Tijdloze elegantie, eigentijds geïnterpreteerd.

Vier aantrekkelijke keukenmeubeluitvoeringen in wit en grijs.

In hun puristische elegantie bieden grijs en wit het podium voor de esthetische en functionele voordelen van het SieMatic keukenmeubel. Een vormentaal op het hoogste niveau, die door steeds nieuwe combinaties van afzonderlijke elementen naar wens kan worden aangepast aan de tijdgeest en veranderende persoonlijke voorkeuren. Met een perfecte kwaliteit, gegarandeerd een keukenleven lang.

Een Nieuwe Lifestyle

Het expressieve design van SieMatic Mondial
spreekt een minimalistische, moderne en geometrische vormentaal 

 

De lifestyles van SieMatic

Met de vier SieMatic-lifestyles PURE, URBAN, CLASSIC en MONDIAL worden wereldwijd woonruimtes gecreëerd die de persoonlijkheid van de bewoners perfect weerspiegelen.

PURE

De puristische Wereld. Het opent u daartoe een schat aan creatieve mogelijkheden. Met ruimteconcepten waarin de functies van de keuken perfect en subtiel zijn geïntegreerd in de architectuur. 

URBAN

De combinatie van accessoires uit verschillende designperiodes geeft net zo’n losse, onconventionele en individuele sfeer als het open karakter van de keuken. De vrijstaande kasten, de asymmetrische indeling, de hoogwaardige materialen en de genuanceerde tinten geven zelfs de meest functionele keukenelementen het karakter van elegante meubels. 

CLASSIC

De CLASSIC-lifestyle overtuigt met een harmonieuze compositie die vertrouwde en moderne stijlen geraffineerd combineert. 

MONDIAL

Echte persoonlijkheid onderwerpt zich aan geen enkele norm. Het expressieve design van SieMatic Mondial spreekt een minimalistische, moderne en geometrische vormentaal zonder traditionele ornamenten en opsmuk.

Leefruimtes behouden. Leefruimtes ontwerpen. Leefruimtes ontwikkelen. 

 

Onze ecologische, economische en sociale verantwoordelijkheid.

 

Wilt u de SieMatic lifestyles op uw gemak bekijken? Bestel dan hier de SieMatic lifestyle brochures
Bestel nu gratis keukenbrochures

SieMatic Interior Design Dagen 2023, 
Impressies en nieuws van onze huisshow in het SieMatic Forum in Löhne (Duitsland).

Afgelopen september hebben wij onze internationale klanten en keukenspecialisten verrast en geïnspireerd met de SieMatic noviteiten voor 2024. Dit is duidelijk heel goed gelukt. De sfeer was geweldig en een fantastische bevestiging voor het hele SieMatic team en de nieuwe producten voor de komende jaren. Veel dank aan iedereen die ons heeft bezocht.

Inspiration

De keuken is de plek waar je eigen persoonlijkheid zich ontvouwt. Een plek waar je tijd doorbrengt met je eigen gedachten, maar ook inspirerende uren met vrienden. Een plek waar je thuiskomt en op weg gaat naar nieuwe creatieve avonturen.

 

SieMatic ID Contest 2022 –
De wedstrijd voor uitmuntend keukeninterieurdesign.

Na vijf onderscheidingen in 2020, 2021 en 2022 heeft de greeploze SieMatic SLX nu zijn vijfde prestigieuze prijs in de wacht gesleept. De internationale jury, bestaande uit 37 designexperts uit tien verschillende landen, bekroont uitmuntende ontwerpen die zowel baanbrekend zijn als zich duidelijk onderscheiden van de concurrentie.

In drie eenvoudige stappen naar uw droomkeuken

1. Gevarieerde inspiratie
Wij bieden u frisse ideeën en volop inspiratie voor het ontwerp van uw droomkeuken.

2. individueel advies
Wij helpen u om te ontdekken welke stijlelementen u aanspreken en welke keukenuitvoering bij uw wensen past.

3. Een passend ontwerp
Van de keukenuitvoering en de keuze van de apparatuur tot de inrichting - samen plannen we uw individuele droomkeuken.

Materiaal & Kleuren

Alleen wie materialen goed kent, kan ze ook slim combineren. Nieuwe combinaties tonen moed voor contrasten en celebreren de bewuste (stijl)breuk.

Uitrusting

Een creatieve chaos baseert altijd op een duidelijke structuur. De perfecte keukenuitrusting biedt niet alleen bergruimte, maar ook ruimte voor creativiteit. 

Werkbladen

Werkbladen, modern geïnterpreteerd, bieden ruimte voor creativiteit en experimenten. Hier komen we samen, hier ontstaat iets nieuws, 's morgens bij een kop koffie komen hier de beste ideeën in ons op en voeren we 's avonds de beste gesprekken.

SieMatic brochures bekijken of bestellen

Materiaal & Kleuren

Project Business

News