Driven to Create

Sinds SieMatic in 1929 werd opgericht, maakt het bedrijf keukens die passen bij een creatief leven, ongeacht waar zich dat afspeelt. SieMatic staat voor productiekwaliteit, ontwerpcompetentie en innovatie. Dit levert individuele en bijzondere ontwerpen op, waarbij kleuren en vormen in vrijheid samengaan.

Laat u inspireren
Ontdek meer

Geheel volgens het ontwerp

 

Creativiteit ontstaat niet door rigide normen, maar met vrij te ontwerpen keukens, modulair en flexibel in elke ruimtesituatie. Tijdens het ontwerp van uw keuken is SieMatic u bij elke stap van dienst, van het digitale eerste-adviesgesprek tot het opbouwen van de keuken op maat, bij u thuis.

Wij adviseren u graag.
Contact opnemen

Elke keuken uniek, tot op de millimeter nauwkeurig

 

De materialen en kennis over de perfecte verwerking ervan bepalen de essentie van een keuken. De kwaliteit van onze keukens wordt gegarandeerd door industriële precisie, hoge duurzaamheidsnormen en productie in Duitsland, op de thuisbasis waar wij sinds onze oprichting al gevestigd zijn.

Baanbrekende ontwerpen

 

Met de uitvinding van de greeploze keuken heeft SieMatic wereldwijd de norm bepaald voor productdesign. Een onbevooroordeeld oog voor de lichtheid van innovatieve oplossingen kenmerkt onze ontwerpen. Dit leidt steeds weer tot nieuwe creaties, zoals de SieMatic SLX met een ledstrip waarmee men zelf de gewenste sfeer bepaalt, en tot heel veel designprijzen.

Keukens, alweer opnieuw uitgevonden

Sinds 1929 actueel

 

Sinds August Siekmann het bedrijf meer dan negentig jaar geleden oprichtte, ontstaan onze keukens in het Duitse Löhne. Al drie generaties lang maakt ons bedrijf actuele keukens, met oog voor de voortdurende interactie tussen sociale ontwikkelingen en nieuwe esthetische tendensen. 
 

Lokaal verankerd, wereldwijd populair

 

SieMatic heeft inmiddels vertegenwoordigingen in meer dan 70 landen, maar het hoofdkantoor en de productie zijn nog steeds stevig verankerd in Löhne, de plek waar het bedrijf werd opgericht. SieMatic maakt sinds 2020 deel uit van de internationaal succesvolle Nison Group, een familiebedrijf, en daarmee zijn de groeiambities van ons bedrijf zeker gesteld.

Materiaal en Kleuren
Ontdek
Keukens
Ontdek
News
Ontdek