URBAN

Kosmopolitisme als levensstijl

Er zijn mensen die de wereld op een nieuwe manier bekijken. Zij zien hun huis als een leefruimte geïnspireerd door bruisende metropolen, open voor vrienden, spontane ontmoetingen en verrassende ideeën. In de speelse enscenering van contrasten, van stijl en karakter is de SieMatic URBAN stijlwereld een zelfreflectie van je persoonlijkheid.

Inspirerend onconventioneel

De flexibiliteit van modulaire, asymmetrische planning en de mix van open en gesloten ruimtes zorgt voor een uitzonderlijke vrijheid van ontwerp. Of het nu spannend en rustig, vreemd en vertrouwd, bescheiden en opzichtig, elegant en extravagant is: de onconventionele, intuïtieve juxtapositie van zorgvuldig geselecteerde elementen en schijnbaar contrasterende objecten creëert een ongedwongen stedelijke levensstijl, een viering van joie de vivre.

Een stedelijke oase in het turbulente hart van de stad

De SieMatic URBAN stijlwereld als ruimte voor uw persoonlijke ideeën

Onze steden zitten vol fascinerende contrasten. Alles is in beweging, de enige constante is constante verandering en de spontane creativiteit van de inwoners. Professioneel ondersteund door onze wereldwijde planningsexperts creëren ze hun perfecte keuken in het bruisende hart van de stad uit de inspirerende, onconventionele SieMatic URBAN stijlcollectie.

@12_heures_par_jour, @elodieartieres

@12_heures_par_jour, @elodieartieres

Van een loft met de spaarzame charme van een voormalige fabriek tot een flat in een charmant oud gebouw of een ruim penthouse met uitzicht over daken, pleinen en straten: De stad is een plek van mogelijkheden. Net als de SieMatic URBAN stijlwereld.

Zeer aanpasbaar

Van de kruidentuin tot de herinterpretatie van het keukenbuffet: de onconventionele, intuïtieve juxtapositie van zorgvuldig geselecteerde elementen maakt de SieMatic URBAN stijlwereld even veelzijdig als uniek.

Een tijdloos elegante solitaire als buitengewoon designobject

Laat je inspireren door de talloze varianten en intelligente functies van deze fascinerende solitaire

 

Het solitaire SieMatic 29 buffet is een signatuurstuk voor de SieMatic URBAN stijlwereld en is ook een eerbetoon aan onze eigen geschiedenis. Het is verkrijgbaar in alle SieMatic materialen en alle kleuren van het SieMatic ColorSystem, inclusief speciale ontwerpen zoals de exclusieve jubileumeditie voor AD Architectural Digest hierboven.

Het traditionele keukenbuffet, op een hedendaagse manier geïnterpreteerd.

Deze veelzijdige solitaire, bekroond met talrijke designprijzen, past harmonieus in de stedelijke omgeving. Of vormt, afhankelijk van de kleur- en materiaalkeuze, een duidelijk contrast, waarbij de vorm van de schuine, afgeronde zijpanelen hem een onmiskenbaar silhouet geven.

Als zelfstandig meubel kan SieMatic 29 volledig individueel worden gepland, van de breedtes, breedtes, indelingen en functies tot en met het zeer variabele interieur. De keuze van kleuren en
keuze van kleuren en materialen.

Uw eigen keukenontwerp

Onze ervaring is dat kijken naar keukens van andere mensen inspireert. Dat kan gaan over de kleuren, de opstelling, de stijl van de keuken of het huis waarin de keuken staat. Het mooie is, u kunt het zelf proberen in onze keukenplanner ter voorbereiding van een afspraak.

De eclectische combinatie van geselecteerde individuele meubelstukken en verrassende elementen zoals de kruidentuin toont het open karakter van de URBAN-stijlwereld.

Onbeperkte ontwerpmogelijkheden. Binnen en buiten.

Elke SieMatic wordt individueel voor de klant gepland en vervaardigd. De keuze van het meubilair, de verscheidenheid aan materialen en kleuren, keukengerei, ingrediënten en accessoires weerspiegelen de onconventionele levensstijl en creativiteit van de bewoners.

Materiaal & Kleuren

Uitrusting

Stories